The Vampire Diaries / The Originals

En vecka i fjällen och man har 18 avsnitt att ta i kapp! Så går det. Ni ser att jag allt eftersom lägger upp på de jag ser och här kommer de fyra avsnittet jag missade av tvd och originals. 
 
 
The Vampire Diaries 7x13 This Woman's Work
Äntligen är barnen födda! Efter många om och men är de ute och mår bra. Så gulligt att se Alaric när han fick se dem för första gången, så mycket kärlek i den blicken. Fint att han valde att döpa barnen efter deras och Carolines mamma. Måste dock va svårt för henne att veta att hon faktiskt inte är deras riktiga mamma. 
 
Gud vad jag gillar att allt hänger ihop!! Det var the huntress som fick in Julian i the phoenix stone från början och hon är nu tillbaka för att döda de han lämna efter sig. Synd bara att Stefan var tvungen att bli märkt i kuppen. Förhoppningsvis kan hans lilla besök i New Orleans i nästa avsnitt lösa det på något vis.
 
Och självklart lever Elena och Damon brände inte upp henne. Men det var ju inte jätte förvånande, eller vad säger ni? 
 
 
The Originals 3x13 Heart Shaped Box
Davina är otroligt smart men att arbeta med Aya är inte det smartaste. Tycker mindre och mindre om Aya för varje avsnitt som går. Att hon nu sammarbetar med Aurora tar det till en helt ny nivå. Självklart skulle Hayley vara den saknande ingrediensen Aya behövde och självklart skulle hon inte dö utan de hitta något annat sätt. Stackars Hayley som inte ens kan få ha sin döde mans hjärta i fred. Tur att hans hjärta kunde användas istället för hennes i alla fall. 
 
Tycker så synd om Davina som älskar Kol så mycket men aldrig kan få honom tillbaka. Var några fina stunder de fick tillsammans i alla fall innan han försvann igen. Också fint att se att Klaus fortfrande bryr sig om Cami och att Cami börjar förstå att hon inte kan göra precis som hon vill hela tiden. Tror snart hon kommer hjälpa familjen Mikaelsen och var en av gänget. 
 
 
The Vampire Diaries 7x14 Moonlight on the Bayou
Gud vad kul att se Klaus och Stefan tillsammans. Ännu roligare att se Klaus och Caroline prata igen. Fint att han fortfrande bryr sig så mycket om henne och att han räddade Stefan för hennes skull. Och självklart kan inte Caroline hålla sig ifrån bebisarna. De har ju ändå växt i hennes mage. 
 
Älskar Damon och Bonnies vänskap. De skulle verkligen göra vad som helst för varandra. Lite kul när Bonnie högg av Enzos hand. Inget man förväntade sig. Gillar inte de Damon snackade om, att han ska ta sig själv ur ekvationen. Stop it. Vi alla vet hur det går när folk i serier ska spela the hero och ta sig långt ifrån de de älskar. Det blir bara sämre!!
 
     
 
The Originals 3x14 A Streetcar Named Desire 
Aurora är så naiv. Inte konstigt att hon blev tillfångatagen. Skönt att både hon och Aya äntligen är ur bilden. Lite mindre kul att Klaus sire line är bruten. Nu har han inget övertag över de som vill döda honom utan nu är det fritt fram. 
 
Freya och Lucien var en konstig kombo men något jag faktiskt shippar! Freya behöver lite kärlek i sitt liv. Precis som Davina. Nu har hon äntligen fått tillbaka sin älskade Kol och det verkar som att Stefan faktiskt blev fri från den galna vampyrjagaren. 

RSS 2.0