Arrow 4x20-23

 
Arrow 4x20 Genesis
Att inte John själv förstod att det inte var så smart att följa efter sin bror när han hittade honom så lätt. Verkligen synd att han blev tvungen att döda sin bror men det var ganska oundvikligt och välbehövligt för han har verkligen förått dom en gång för mycket. 
 
Verkligen kul att Felicity och Oliver åkte iväg tillsammans, de är bästa teamet och det var riktigt längesedan de glänste tillsammans. 
 
Darhk lyckades få rubicon, vilket ej är bra!! Men vart är det egentligen Thea har hamnat??? Under the Dome shit alltså. 
 
Arrow 4x21 Monument Point
Riktig kaos med alla missiler och grov tidspress men Felicity och hennes pappas lyckas som tur är!! Alla utom en är ju ändå jätte bra, förstår att Felicity får skuldkänslor för den de inte lyckades stoppa men de räddade ändå ofantligt många människor. 
 
Inte konstigt att Malcolm är med Thea och att det är han som är anledningen att hon är fast där, jäkla Malcolm allltså. 
 
Arrow 4x22 Lost in the Flood
Så tråkigt att Alec dog, tycker inte vi hunnit se så mycket av honom så det var riktigt tråkigt. Blev oerhört orolig när man märkte att Thea fått pillret, tur att Oliver lyckades få henne tillbaka till sig själv igen, annars hade det varit kört. 
 
Nästan rätt åt Damien Darhk att hans fru dog. Han är dock riktigt trög som ändå tänker döda alla trots att hans dotter fortfarande är vid liv, vad tjänar det till? 
 
Felicitys mamma fick äntligen reda på att hon jobbar för the green arrow, det tog ett tag men bättre sent än aldrig.  Tyvärr blev hon inte särskilt glad men vad kan man göra. Det var en hel del drama mellan Felicitys föräldrar också då vi fick reda på att hennes pappa inte lämnade dom utan att Felicitys mamma rymde med Felicitys så det var en liten ny twist på det hela. 
 
Arrow 4x23 Schism
Så skönt att Damien äntligen är borta för gott. Lite klyschigt att det som krävdes var hope men är ärligt bara glad att han är borta nu äntligen. Olivers tal var verkligen inspirerande och det var inte konstigt att han tack vare det nu blev mayor. Nu kan han skydda staden både på dagen och natten precis som han tänkte innan. 
 
Misilen vände och det verkar gå i rätt riktning mellan Oliver och Felicity och det är så skönt att se, kanske finns det en framtid för dom trots allt. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0