Orphan Black 4x2-8

 
Orphan Black 4x2 Transgressive Border Crossing
Jag gillar att de fortsätter med tillbackablickarna till Beth, det är riktigt spännande och intressant att få se vad det egentligen är som händer och hur det gick till fram till att Beth dog. Även intressant att se vem MK egentligen är och hur människan kan veta så ofantligt mycket. 
 
Tycker dock synd om Felix sm känner sig utanför och försöker hitta sin biologiska familj men inte får något stöd alls av Sarah, Felix har ju alltid stöttat Sarah och hennes systrar så tycker hon borde ge lite tillbaka! På tal om systrar, Sarahs sestra Helena ska få tvillingar. Det känns som det kan komma att användas emot dem i något experiment eller liknande senare, men vi får se. 
 
Orphan Black 4x3 The Stigmata of Progress
Sjukt att Rachel har blivit klonad och har ett barn tekniskt sett. Och att Susan Duncan är vid liv, henne hade man glömt för länge sedan. 
 
Undrar vad det i Sarahs kind gör, och om det är farligt och hur tusan fick någon dit det. Riktigt creepy faktiskt, synd att tandläkaren svek henne, trodde faktiskt att hon skulle vara snäll.
 
Helena var ju en riktig stjärna som tog hand om poliserna så bra, trodde hon skulle förstöra det men hon hade ju stenkoll!! 
 
Orphan Black 4x4 From Instinct to Rational Control
Vad är egentligen brightborn projektet för något? Och vad är Helsinki som de hela tiden snackar om? Så mycket frågor och så lite svar känner jag nu. Ända bra var ju att de hittade Mika. 
 
Orphan Black 4x5 Human Raw Material
Hur är Susan Duncan involverad med Evie tro? Och sjukaste att hon är tillsammans med Ira, en av de manlgia klonerna. 
 
Krystal är ju verkligen speciell, typiskt att hon skulle komma nu när det behövdes som minst. Inte bra att de fick tag på Cosima alltså, hur ska de ta sig ur de thär? 
 
Sarah känner sig säkert utanför nu och det var säkert därför hon egentligen inte ville att Adele skullle vara Felix syster men det var hon ju faktiskt så nu får Sarah börja acceptera det. Förstår inte hur Kira kan känna vad klonerna känner men det var ganska sjukt och lite läskigt ändå. 
 
Orphan Black 4x6 The Scandal of Alturism
Helt sjukt hur mycekt Beth faktiskt visste om. Trodde inte hon var så himla insatt. Det är bra att vi äntligen vet hela vägen fram till Beths död, nu ser man hur osjälviskt det var, hon gjorde det för de andra, för att de skulle få leva. 
 
Även skönt att de äntligen fick ur den äckliga masken ur Sarah. Sjukt att Evie låg bakom det, men man borde inte bli förvånad vid det här laget, allt och alla hänger ihop på ett eller anant sätt i den här serien. 
 
Det är oerhört synd om Cosima som fick uppleva allt det. Kendall är nu död och de har inget botemedel och Cosimas största kärlek Delphine är nu konstaterad död. De går inte bra för Cosima nu alltså. 
 
Orphan Black 4x7 The Antisocialism of Sex
Rachel är tilbaka.. Vet ej om det är yeayyy eller neeyyy men så länge hon är på deras sida så ska det väl vara lungt. 
 
Fina fina Felix, han är räddaren i nöden alltså. Tur han räddade Sarah från att flippa totalt. Det var riktigt nära att hon gjorde en Beth.
 
Är Delphine trots allt vid liv ändå? Det här kan bli spännnande. Tur att Sarah hann säga det till Cosima i tid innan hon stoppade masken i sitt ansikte för det hade antagligen inte slutat så bra. Och att Evie är sjuk kan ge dem en fördel, hoppas på det i alla fall. 
 
Orphan Black 4x8 The Redesign of Natural Objects 
Men gud!! Ofta Donnie hamnade i fängelset. Stackars Allison som var tvungen att göra dumma val. Tur som gatan att hon valde att lita på Sarah och gänget istället för Duko. Skönt att vara kvitt Duko, han har förstör för dom i flera år nu så det var dags att få ett problem mindre. 
 
Varför ser Rachel en svan hela tiden, är det någon som förösker säga henne någonting eller vad är det som står på? 
 
Hoppas, hoppas, hoppas deras idé funkar och att de äntligen kan hitta ett botemedel. Verkligen dags nu så att Cosima äntligen kan bli frisk!! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0