The Flash 2x19-23

 
The Flash 2x19 Back to Normal
Tycker så synd om Barry som inte har kvar sin speed. Han vet ju inte riktigt vem han är utan den eftersom han är så van vid det. Idén med att det ska göra en ny explosion känns lite osäker, hur ska det gå till och kommer det ens fungera?
 
Avsnittet handlade en del om Wells och Jesse. Tyckte synd om Wells när Jesse verkligen inte ville ha något med honom att göra. Skönt att de till slut redde ut det och blev vänner igen. 
 
Även synd om Caitlin som är fången hos Zoom. Smart sätt att få ut Killer Frost, men kanske inte alls så smart att få ut henne. Det kostade ju nästan Caitlin livet. Så ändå lite skönt att hon dog. 
 
 
The Flash 2x20 Rupture
Det var otroligt smart att de anvädne sig av hologram för att låtsas som att The Flash fortfarande var i staden. Även kul att se Barrys pappa igen, det var ett tag sen han var med. Även Ciscos bror var med igen och han vet nu om att det finns flera Earths. Och vet ärligt inte vad jag ska tycka om Barry och Iris. Det är ju vad han hela tiden har velat men samtidigt kan jag inte se dem som något annat än syskon så har lite svårt för att de ska ha en kärleksrelation.
 
De byggde trots allt en ny partical acceleratior och det kostade nästan Barry livet, för han kan väl knappast ha dött? 
 
 
The Flash 2x21 The Runaway Dinosaur
Väldigt konstigt att Barry på något vis snackade med sin speed force. Förstod inte riktigt hur det gick till men så brukar de ju vara i sådana här serier, bara att nicka och låtsas att man förstår. Det var väldigt tur att han tillslut kom tillbaka i alla fall de behövde honom verkligen. Och älskar Ciscos kommentar när Barry kom tillbaka. 
 
 
Hoppas Caitlin väljer sina vänner, men jag kan inte tänka mig att hon väljer zoom framför dom. Tur Barry lyckades komma tillbaka också de behövde honom verkligen. Frågan är, blev Wally och Jesse meta humans också nu när de träffades av vågen eller vad hände? 
 
The Flash 2x22 Invincible
Det var lite sorligt att Barrys pappa dog, dumma zoom som förstörde deras mysiga familjemiddag med det. ÄVen synd om Caitlin som verkligen blivit vettskrämd av zoom och alla hans påhitt. 
 
I avsnittet fick vi möta en till dubbelgångare från Earth 2. Nämligen Laurel Lances som nu hette black siren. Kul att se henne eftersom hon inte längre är med i Arrow.  
 
Blev lite chockad att killer frost och Ciscos dubbelgångare fortfarande lever. Tur de gick emot zoom i alla fall och till och med lyckades få med sig black siren. 
 
 
The Flash 2x23 The Race of His Life
Jag undrar verkligen hur serien kommer bli framöver efter det här slutet!!! Förstår att Barry var ledsen som förlorat båda sina föräldrar men att pka tillbaka och ändra hela tidslinjen gör ju att han förlorar alla i sitt liv och att aldrig kanske träffar varken Iris, Joe, Cisco eller Caitlin och hur kan ett liv utan dom vara bättre? Särskilt nu när Barry äntligen har en chans med Iris, det kysstes ju till och med. Hur konstigt det än kändes så var ju Barry faktiskt lycklig då och det är något han önskat under en väldigt lång tid. 
 
Innan det helgalna slutet så fick Wally reda på att Barry var the flash, vilket kändes ounvikligt och något som skulle hända förr eller senare i vilket fall. Det var skönt att de en gång för alla blev av med zoom och det var riktigt sart av Barry att änvända time wraitsen!! Lite tråkigt att Dr. Wells och Jesse åkte hem till sin earth för har verkligen vant mig vid dom och gillar dom, hade även hoppats det skulle utvecklas lite mer mellan Jesse och Wally men det blir ju lite svårt nu. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0