Quantico 1x17-19

 
Quantico 1x17 Care
Shelbys föräldrar är riktiga svin, det kan vi ju i alla fall enas om. Det var jätte kul för henne att äntligen få träffa dem, men väldigt synd att de kom av anledningen de kom. Väldigt fint gjort ac Caleb att försvara Shelby, dock tror jag att han senare kommer få äta upp att han gjorde som han gjorde. 
 
Det var vasst mellan Alex och Ryan både i nutid och på akademin. De fick i alla fall bort hans medel till att udnersöka Alex, vilket var bra. Nu undrar jag varför SImon var tvungen att följa med och varför i allsindar Shelby körde bilen.
 
Quantico 1x18 Soon
Nu är Miranda officielt utkastad och får inte längre jobba på Quantico. Jag har varken gillat eller ogillat henne innan men tyckte det var väldigt fel av henne att supa Liam full och spela in vad han sa. 
 
Hon asiaten (minns inte namnet) förstörde verkligen när hon ringde och sa att Will var med FBI. Tror faktiskt Caleb och Will hade klarat det om det inte var för henne. Och frågan är vad som hände i slutet. Vem snackade Caleb med, och vem snackade han om? Var det Alex eller om hans mamma som "föll för det"?
 
Quantico 1x19 Fast
Shelbys lojalitet ifrågasattes verkligen i avsnittet men som tur var verkar det som hon är på Alex sida och arbetar med Caleb för att skydda Alex och de andra. De var så himla nära men det räckte inte hela vägen så stackars Will dog. Dock hann han bygga ett kärnvapen vilket inte alls låter bra för det betyder att tiden är mer knapp än de tror och de behöver verkligen hitta rösten asap!!
 
På akademin var det däremot frågan om Calebs lojalitet och hans äckliga pappa verkade lura Shelby att tro på något som inte alls var sant. Om Caleb inte längre är kvar där, hur ska han kunna övertala dom om att han är god och inte gjorde allt de de tror?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0