Quantico 1x20-22

 
Quantico 1x20 Drive
Trodde Will var död men han verkar ha överlevt trots allt. Avsnittet slutade verkligen spännande. Man gick från att tro att det var Ryan som var rösten till att det nu verkar vara Drew. Det hade jag inte förväntat mig. Och spännande med att de ska sätta dit Ryan nu av någon anledning. Jag tyckte att det kändes lite för lätt att det skulle vara Ryan eftersom mycket av avsnittet handlade om honom. När Drew låg där och man trodde att även han blivit tvingad av rösten så tyckte jag riktigt synd om honom men om det är han som är rösten så är det inte ett dugg synd om honom!!!
 
Gud vad Alex flörtar med Ryan på akademini nu när Drew inte är där längre. Och Shelby har fått reda på sanningen om hennes föräldrar nu och vilka svin de är. Inte så bra för Caleb och Shelbys förhållande.. 
 
 
Quantico 1x21 Right
OH. MY GOD. Nu vet vi äntligen vem bombaren är!! Hade inte ens tänkt tanken på att det kunde vara någon av lärarna fören nu. Miranda kändes länge väldigt misstänkt men det var det inte och det var inte Drew heller utan Liam av alla. Man har haft många olika misstankar genom säsongen och trott på massor av olika men att äntligen få reda på det. Shit alltså. 
 
Stackars både Simon och Drew som vart med om allt detta och nu ligger ännu mer risigt till! Hoppas de kan hinna ta sig därifrån i tid. 
 
Shippar fortfarande Caleb och Shelby. Kommer aldrig sluta alltså. De är så fina. Caleb gör verkligen allt för Shleby och han försöker verkligen göra vad han tror är bäst för henne. Men Shelby är ju inte jätte glad på Caleb. Eftersom vi sett framtiden vet vi ju att det skapas en klyfta mellan dem. Vi kan ju bara hoppas att allt som händer med bombningen och rösten kan få dem att hitta tillbaka till varandra tillräckligt mycket för att kunna bli ett par igen.
 
 
Quantico 1x22 Yes
Blev helt chockad när man fick se hur länge Liam planerat. Det var inget han kom på huxflux efteråt utan han började så fort han såg Alexs namn, vilket är helt sjukt. Och fattar inte riktigt hur de skulle få honom att må bättre men ändå skönt att få se allt, hur han gjorde det osv för det känns logiskt att det är han. 
 
Synd att två dog i avsnittet. Jag trodde inte Miranda hade klarat sig men det gjorde hon i alla fall. Drew dog tyvärr i explosionen och stackars Simon offra sig för att rädda de andra, fin som han är. Äntligen kan han släppa sina skuldkänslor och dö in peace. 
 
Visste vice presidenten om att Liam satte dit Alex eller vad är det frågan om? Detta blir spännande att se i kommande säsong!! 
 
Alex får jobberbjudande i CIA, frågan är hur det kommer gå, kände verkligen igen gubben i bilen och har inte för mig han är något vidare bra, men minns verkligen inte vart vi sett honom förut. Undra vad Alex väljer och hur kommer det förändra Alexs relation med Ryan, de verkar ju äntligen ha blivit en item nu. Bara att vänta med alla svar tills nästa säsong, som antagligen kommer ha premiär till hösten. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0